NYHEDER FRA WAYOFWADE - SKO, T-SHIRTS OG BASKETTØJ SE UDVALGET HER

•• FRI FRAGT V. KØB OVER 199,- • 1-2 DAGES LEVERING •• 

Fan gear

Fan gear

Vis din støtte og køb fan gear med dit favorithold!

Nordic Basketball er ikke kun tøj og udstyr til basketball spillere og klubber. Vi er også obs på, at der skal være et mere almindeligt udvalg af fan gear, til dig som basketball fan. 

NBA Gear

Mest populært er naturligvis vores NBA fan gear, som tæller adskillige varianter af merchandise og beklædningsgenstande. Fra Mitchell & Ness finder du en lang række af moderne tøj, med et retro twist. Hop f.eks. i en smart T-shirt med dit favorit hold fra NBA, eller påfør dig en af vores lækre Basketball Caps i et af de flotte designs.

Støt Nordic Basketball

Vi hjælper også selv, med til at klæde dig på, hvis du til hverdag ønsker at vise du er en basketball guy or girl. Vi laver derfor ofte nye designs i vores egen kollektion, hvor vi i samarbejde med Joma, trykker vores egne motiver på trøjerne.

Mitchell & Ness Swingman Jerseys

Som noget nyt, kan du nu også købe de meget populære retro swingman trøjer fra Mitchell & Ness. Trøjerne er originale genoptryk af de fede trøjer fra 90’erne og 00’erne. Du kan derfor finde anderledes trøjer, som man ikke lige ser i moderne butikker.

Der komme hele tiden nye trøjer frem, og af og til opfinder Mitchell & Ness også deres egne designs. F.eks. er de meget kendte for deres camouflage designs, men har også været ude i blomstrede udgaver af NBA trøjerne.

Hold øje med siden, eller følg os på Facebook, for at blive opdateret på de seneste nye styles.

Deltag i debatten i vores Facebook gruppe for Basketball træning. Se mere her.

basketball spiller