Vores lager holder julelukket - vi pakker igen efter jul :-)
1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 600,-
30 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 11:00 – 13:00

Basketball klub

Hvad kan vi gøre for din basketball klub?

Hos Nordic Basketball er vores mærkesag, at hjælpe de danske basketball klubber med ALT. Vi er totalleverandør indenfor klubtøj, bolde, træningsudstyr og sportscare. 

Nyt klubtøj?

… den klarer vi. Som dedikeret basketball shop, ved vi lige hvad din klub har brug for. Vores sortiment er skræddersyet til lige præcis basketball klubber.

Vi kan leverer alt til din klub. Se f.eks. et udvalg af klubtøj, vi kan leverer til din klub her. I samarbejde med Joma, kan vi leverer lige præcis det tøj i ønsker.

Vi har eget trykkeri in-house, og kan derfor meget hurtigt og effektivt lave nyt tøj til jeres klub. Det er lige fra spilletøj til almindelig hverdags tøj med jeres klublogo på.

Det er gratis at spørge

Vi er yderst behjælpelige med alle former for tøj og udstyr, og indgår meget gerne i en dialog med jeres klub, inden i tager stilling til noget. Her snakker vi lidt om, hvilke krav i har til jeres kommende klub tøj, og hvad vi kan hjælpe jer som klub med.

Snakken og tilbudet er helt uforpligtende, så tøv ikke med at kontakte os, hvis jeres basketball klub overvejer nyt klubtøj.

Alle former for udstyr

Hos Nordic Basketball har vi udover klubtøj, også et kæmpe udvalg i træningsudstyr, som både kan bruges til personlig udvikling for den enkelte spiller, men også som hjælp til holdtræningen til hverdag i klubben.

Derudover er vi også leveringsdygtige i sportscare, hvis uheldet skulle være ude. Der er ikke ret mange der tænker over det, men det er faktisk rigtig rart at have ved hånden både til kamp og træning.

Lav en klubaftale og tjen penge til jeres klub

Med en klubaftale mellem jeres basketball klub, os fra Nordic Basketball og Joma, kan i optjene en del af det salg der bliver solgt til jeres medlemmer ud fra jeres udvalg her på siden.

I kan derfor tjene lidt ekstra på, at få oprettet en personlig shop her på Nordic Basketball med jeres klubtøj. I er meget velkomne til at kontakte os for mere info, og vi kommer også gerne ud til jeres klub og tager en snak om det.

Deltag i debatten i vores Facebook gruppe for Basketball træning. Se mere her.

basketball spiller