1. Generelle oplysninger

Nordic Basketball / ved Fullcourt Media

CVR nr.: 37137138

Brombærsvinget 10, 4684 Holmegaard, Danmark

kontakt@nordicbasketball.com

Etablerings år: 2016

2. Betaling

Vi modtager følgende betalingskort:

 • VISA
 • Visa-Electron
 • Mastercard
 • Mastercard Debet
 • Mobilepay

3. Levering

Vi sender alle vores varer med GLS og PostNord. Eneste undtagelse er basketballkurve og standere, som bliver sendt med GLS via ekstern leverandør.

Bemærk at levering med GLS skal være os i hænde senest kl. 11:00, for at blive sendt samme dag. Vælger du PostNord skal vi have bestillingen inden kl. 15:00.

Ved bestillingsvarer leverer vi normalt inden for en uge. Hvis der opstår problemer kontakter vi dig med det samme, for at opdatere dig på leveringstiden.

4. Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 1. a)  har modtaget din vare
 2. b)  får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. c)  får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du giver os besked via vores returcenter.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Undtagelser:

Bestillingsvarer kan ikke returneres. Det fremgår tydeligt af produktsiderne, om varen er en bestillingsvarer, i disse tilfælde tages varen ikke retur. Hvis du fortryder din bestilling, skal du hurtigst muligt meddele os, at du har fortrudt. Bestillingsvarer bestilles hver den 1. og den 15. i hver måned, så er din bestilling ikke blevet bestilt endnu, er det muligt at annullere ordren. Er din bestilling behandlet og bestilt, er der derfor ingen fortrydelsesret.

5. Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 7 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
 Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ønsker du at returnerer en varer, kan du bestille en returlabel under vores Returcenter.

Du kan bytte en varer i op til 100 dage efter købsdatoen. Varen må gerne være prøvet, men skal derudover være indpakket som ved modtagelsen, og må ikke være i foringet stand.

Vi betaler fragten for én returnering. Skal du derfor have byttet den samme varer flere gange, f.eks. hvis du skal bruge en anden størrelse, skal du selv betale fragten på den anden returnering du foretager.

6. Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 1. Udførte ikke finansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført
 2. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, som f.eks. ved tryk
 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 1. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen
 2. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om
 3. Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret

Varens stand, når du sender den retur 


Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 


Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan 
tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

7. Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangels regler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på NordicBasketball.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Sølunden 1B, 4684 Holmegaard, Danmark.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

8. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@nordicbasketball.com

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby via www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.