Om os

Om os

Velkommen til Nordic Basketball

Nordic Basketball blev lanceret i 2016, med en klar vision om at blive stedet for alt for basketball i Danmark og senere resten af Norden. Produktsortimentet står i starten af lækkert tøj foruden træningsudstyr, caps, bolde o.l. Dette sortiment vil hele tiden blive udvidet, så man kan finde alt relevant for basketball her på siden.

Blog-delen af Nordic Basketball er lavet for at inspirere spillere, trænere, frivillige, forældre og andre interesserede, så vi sammen kan få dansk basketball op på et andet niveau!

Stiftere

Firmaet blev startet af Frederik Glavind og Andreas Meilby – nogle velkendte ansigter på forskellige stadier i dansk basketball. Andreas har i flere år spillet i Basketligaen for både Copenhagen Wolfpack og Hørsholm 79’ers og har derudover været del af flere ungdomslandshold. Frederik er aktiv ungdomstræner i Glostrup og ses ofte råbende og hoppende rundt i hallerne til diverse kampe. Alle de mange timer i hallen, har ledt de to stiftere til et ønske, om at gøre tingene bedre og give klubber såvel som spillere en fantastisk partner i bestræbelserne på succes.

I 2018 overtog Fullcourt Media siden, for at kunne udbrede kendskabet til Basketball endnu mere, og styrke Nordic Basketballs position på markedet. Fullcourt Media står også bare Danmarks største basketsite www.Fullcourt.dk

Tøv ikke!

Med ønsket om at hjælpe dansk basketball om at komme på et højere niveau, er vi selvfølgelig også MEGET åbne for diverse forespørgsler, ideer, samarbejder og lignende. Tøv derfor ikke med at tage fat i os – vi er altid at fange på kontakt@nordicbasketball.com

Right Menu Icon