1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 8:30 – 15:30

Om Nordic Basketball

Medarbejdere i Nordic Basketball

Casper Pedersen
Direktør og Partner

33 år

Mail: casper@nordicbasketball.com

Andreas Baran
Udvikler & Partner

34 år

Mail: andreas@nordicbasketball.com

Camilla Andersen
Partner og Kundeservice ansvarlig

30 år

Mail: camilla@nordicbasketball.com

Casper Månsson
Marketing ansvarlig for Facebook

21 år

Mail: casper.m@nordicbasketball.com

Historien om Nordic Basketball

Vi skal tilbage til 2016, hvor to gutter, Frederik og Andreas savnede handlekraft, og det at blive taget seriøst hos de eksisterende leverandører af klubtøj på det danske marked.

Derfor tog de sagen i egen hånd, og lavede deres egen forretning, så de kunne lave klubtøj til deres egne klubber.

I 2018 kom Casper så ind i billedet, da han viste interesse for Nordic Basketball og hele konceptet. Casper har siden 2014 drevet Fullcourt.dk som er landets største basketball website med nyheder, så et samarbejde var på tale.

Det endte dog sådan, at Andreas og Frederik gerne ville give Nordic Basketball videre, så Casper har siden april 2018 kørt Nordic Basketball videre.

Siden hen er der sket rigtig meget, ikke mindst på online delen, hvor Nordic Basketball år for år har 3-4 doblet omsætningen, så den nu er en af nordens største basketball shops.

Fokuset er fortsat god kundeservice, hurtig levering, og et bredt sortiment af produkter til både aktive spillere, fans, og naturligvis klubber.

Derudover er Nordic Basketball solidt repræsenteret i basketdanmark, hvor der er dannet partnerskab med flere topprofiler inden for både herre og damebasket, samt nogle af landets største basketball klubber.

Målet med Nordic Basketball er at udbrede kendskabet til  basketball i Danmark, og dernæst naturligvis sørge for at alle har adgang til det tøj og udstyr der kræves, for at få succes med basketball. Og til priser der er fair for alle.

Velkommen til Nordic Basketball!