Casper Pedersen
Indehaver af Nordic Basketball

Hvorfor Nordic Basketball?

Tilbage i 2016 sad Frederik Glavind og Andreas Meilby, og snakkede om, hvor trætte de var af andre sportsbutikker, som de i forbindelse med deres hverv som ledere i hver deres basketball klub, havde handlet klubtøj og basketball udstyr med.

Responstiden var langsommelig, og processen fra tanke til handling var meget lang. De oplevede desuden, at de på ingen måde blev taget seriøst i de veletablerede sportsforretninger, som tilsyneladende ikke så dem som en god samarbejdspartner.

Med de udfordringer, fik de to unge mænd en tanke, om at lave deres egen basketball forretning med fokus på god service, fair priser og et godt udvalg.

Ikke længe efter (I august 2016), åbnede webshoppen NordicBasketball.com, med de første produkter på hylderne.

Der blev skabt en god interesse for det nye basketball community, og de første klubaftaler kom allerede i hus. Det var en overvældende støtte til projektet, som i bund grund var sat i verden, for at hjælpe basketball klubberne i Danmark. Med navnet, var der naturligvis også lagt op til, at udvide konceptet til hele norden.

Ejerskifte i 2018

I 2018 havde Frederik og Andreas arbejdet med deres projekt i lidt over 2 år, men tiden til det var desværre ikke længere. Efter en længere dialog med Fullcourt.dks ejer, Casper Pedersen, blev de her enige om at overdrage Nordic Basketball til Fullcourt Media, som står bag Fullcourt.dk.

Siden ejes derfor i dag af Casper Pedersen, som driver Fullcourt Media, som udover Fullcourt.dk, også tæller et mediefirma, som laver website-løsninger, online markedsføring og livestreaming for andre små firmaer.

Siden overtagelsen i april 2018, er der sket et kæmpe løft, ikke mindst på webshoppen, hvor synergien med Fullcourt.dk har været perfekt. Hele konceptet under Fullcourt Media, tæller nu et fuldkomment basketball-community, med både basketball nyheder, inspiration og webshop.

Visionen er den samme

For Andreas og Frederik var det vigtigt, at personen der skulle overtage Nordic Basketball havde samme engagement og visioner for basketball i Danmark. Visionen er derfor klokkeklar den samme, som den altid har været.

Udbred kendskabet til basketball i Danmark

Det samme motto har Fullcourt.dk, så i en stor sammenhæng, har Fullcourt.dk og NordicBasketball.com haft en stor indflydelse på de stigende medlemstal i dansk basket over de senere år.

Hos NordicBasketball.com har vi fortsat visioner om at levere den bedste service, uanset om det blot er til dig som spiller, et lille hyggehold, eller en stor basketball klub. Det er vigtigt for os, at være nærværende og til at komme i kontakt med, når der er behov for dette.

I slutningen af 2018 flyttede NordicBasketball til et erhvervsområde i Holmegaard lidt udenfor Næstved. Her findes der nu et showroom, så produkterne kan vises frem, og der kan holdes møder med klubber osv. i gode omgivelser.

Derudover er det nu muligt at bestille afhentning, så man kan komme og hente sine varer i showroomet.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos NordicBasketball.com er vi ikke kun en webshop, vi er også en butik, der levere klubaftaler med basketball klubber.

Så du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende møde omkring en klubaftale med din klub. Med en klubaftale får i jeres egen klubshop, bedre priser og vilkår, og et system til bestillinger fra klubbens medlemmer uden beregning.