1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Om Nordic Basketball

Medarbejdere i Nordic Basketball

Casper Pedersen
Direktør og Partner

36 år

Mail: casper@nordicbasketball.com

Andreas Baran
Udvikler & Partner

36 år

Mail: andreas@nordicbasketball.com

Camilla Andersen
Partner og Kundeservice ansvarlig

32 år

Mail: camilla@nordicbasketball.com

Historien om Nordic Basketball

 

Nordic Basketball startede i 2016. De to fyre der startede det, savnede handlekraft, og det at blive taget seriøst hos de eksisterende leverandører af klubtøj på det danske marked. Derfor åbnede de deres egen webshop, så de kunne lave deres eget klubtøj. Det tog hurtigt fart og tiden var ikke til at udnytte potentialet.

 

 

Ny start i 2018

Casper som i dag er direktør i Nordic Basketball overtog et mindre varelager og hele konceptet bag Nordic Basketball, og gjorde det til sit eget. Casper har siden 2014 drevet Fullcourt.dk, som er Danmarks største basketball website med basket nyheder, og havde derfor en naturlig interesse for basketball.

Det der startede som en meget lille webshop, med et lager der kunne være på 11kvm. Er i dag vokset sig til at være Nordens største basket shop, med alt fra basketbolde, baskettøj, sko, NBA gear, lifestyle tøj og meget mere, samt en omsætning der år for år er 3-4 doblet. Vi arbejder på højtryk, men vi elsker at være med at gøre basket i Danmark stort.

Størstedelen foregår online, men vi har også et showroom i Næstved, hvor der er åbent alle hverdage, så du kan komme og shoppe dit basket gear her.

 

 

 

Hvad du kan forvente når du handler hos os

God kundeservice og gode kunderelationer går vi højt op i, og vi er glade for at se flere kunder komme igen og igen, både online og i vores fysiske butik. Vi sørger også for hurtig levering af din ordre, fordi vi ved hvor meget man glæder sig til at modtage sine nye vare, når de er bestilt.

Vi udvider løbende vores sortiment, og er opsatte på altid at have et bredt udvalg til både de aktive spillere, fans og naturligvis klubber, samt et stort udvalg af tøj og sko, der også kan bruges til hverdag.

 

 

 

Nordic Basketball og Basket Danmark

Vi er solidt repræsenteret i basketdanmark, hvor der er dannet partnerskab med flere topprofiler inden for både herre og damebasket, samt flere af landets både store og mindre basketball klubber, hvor vi leverer tøj til.

 

 

 

Vores mål

Målet for Nordic Basketball er at udbrede kendskabet til basketball i Danmark, og give både kunder og klubber mulighed for adgang til det tøj og udstyr der kræves, for at få succes med basketball, og til priser der er fair for alle.

 

 

 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din ordre, vores produkter eller andet. Det kan du gøre på vores mail hej@nordicbasketball.com, telefon +45 55 540 540 eller i chatten her.

 

 

Velkommen til Nordic Basketball!