Julegaver 2021

Du kan returnere dit køb og få pengene tilbage frem til den 10. januar 2022. Hvis du sender din julegaver efter her, får du i stedet tilsendt et tilgodebevis svarende til det beløb varen har kostet. Som du kan bruge på andre ting her på Nordic Basketball.

Her kan du oprette en retursag. Følg guiden, så er du hurtigt i gang. 

  1. Gå til vores returcenter her, og bestil en pakkelabel. Bemærk venligst at denne label, kun er til pakker på maks 10 kg. Skal du derfor returnere en basketstander eller tungere ting, bedes du kontakte vores kundeservice først. Bemærk at returnering af basketstandere er på egen regning. En returlabel koster 29 kr. og vil blive fratrukket refunderingen på dit køb.
  2. Udfyld felterne i guiden, og print pakkelabel og returseddel.
  3. Pak din returforsendelse forsvarligt ind, som da du modtog den. Du kan genbruge alle vores emballage. Poser har genluk, så sørg for at åbne posen i enden.
  4. Indlever pakken i din nærmeste PostNord pakkeshop. Ønsker du hellere at sende retur med GLS, skal du købe en returlabel på GLS’ hjemmeside.
  5. Du skal sende din pakke retur til os senest 14 dage efter du har oprettet din pakkelabel.
  6. Når vi har modtage din returnering, tjekker vores kundeservice varen efter, og refundere herefter beløbet til din konto som er tilknyttet det betalingskort der blev anvendt ved købet. Beløbet vil bliver overført til din konto indenfor maks 7 hverdage.

 

Returregler:

“Jeg vil gerne bytte en vare til en anden, hvad gør jeg?”

Da betalingerne på ordre er bundet op på hver enkelt ordre, kan vi ikke bytte vare direkte. Du skal derfor sende din vare retur som beskrevet ovenfor, og derefter bestille din ersatningsvare her på sitet som normalt. På den måde sikre du også at varen ikke er udsolgt, inden vi får behandlet din returnering. Du kan bytte en vare i 365 dage efter dit køb, eller få et tilgodebevis.

“Jeg vil bare gerne have pengene tilbage.”

Du sender bare varen retur til os som beskrevet ovenfor. Vi refundere beløbet kontant hvis du returnere din vare indenfor 14 dage fra den dag du har modtaget den. Hvis der er gået længere tid, sender vi dig et tilgodebevis på din email.

Varens stand

Du har naturligvis lov til at prøve om varen passer, og om den svare til dine forventninger. Men den må ikke have haft tegn på brug, og skal leveres så vidt muligt tilbage i original emballage. Tøj skal leveres retur med tags. Du kan læse mere om returnering i vores handelsbetingelser.

Julegaver

Du kan returnere en vare købt i november og december måned frem til 10. januar og få pengene retur. Returnere du pakken efter denne dato, modtager du et tilgodebevis på din email.

Returnering

Ønsker du selv at levere varerne tilbage skal du sende dem, eller levere dem til Nordic Basketball, Sølunden 1B, 4684 Holmegaard.

Har du nogle spørgsmål til returnering er du naturligvis velkommen til at kontakte os på hej@nordicbasketball.com, tlf. 9392 1191 eller i vores chat.