Her kan du oprette en retursag. Følg guiden, så er du hurtigt i gang. 

  1. Gå til vores returcenter.
  2. Udfyld dine oplysninger.
  3. Print pakkelabel og returseddel.
  4. Udfyld retursedlen, og pak varen forsvarligt ind, som du modtog den. (Skoæsker skal indpakkes f.eks. i en pose eller papkasse. Vi refundere ikke sko, hvor æsken er ødelagt af tape og diverse forringelse.
  5. Påklister pakkelabelen på pakken, og indlever den hos din lokale postnord pakkeshop.

Bemærk venligst at vi kun dækker returfragt på pakker på op til 5 kg. Skal du returnere tungere ting, f.eks. basketball standere, skal du enten selv stå for at få den returneret til os. Og ellers kan vi arrangere det for dig.

Priser for returfragt på basketball standere:

Silver/Gold/Family/Junior standere: 350 kr.
Diamond/Champion/Hangtime: 800 kr.
Goaliath/Goalrilla: 3000 kr.

Alle pakker skal sendes som erhvervspakke til Nordic Basketball, Sølunden 1, 4684 Holmegaard. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops f.eks.

Returregler:

“Jeg vil gerne bytte en vare til en anden, hvad gør jeg?”

Da betalingerne på ordre er bundet op på hver enkelt ordre, kan vi ikke bytte vare direkte. Du skal derfor sende din vare retur som beskrevet ovenfor, og derefter bestille din ersatningsvare her på sitet som normalt. På den måde sikre du også at varen ikke er udsolgt, inden vi får behandlet din returnering. Du kan bytte en vare i 365 dage efter dit køb, eller få et tilgodebevis.

“Jeg vil bare gerne have pengene tilbage.”

Du sender bare varen retur til os som beskrevet ovenfor. Vi refundere beløbet kontant hvis du returnere din vare indenfor 14 dage fra den dag du har modtaget den. Hvis der er gået længere tid, sender vi dig et tilgodebevis på din email.

Varens stand

Du har naturligvis lov til at prøve om varen passer, og om den svare til dine forventninger. Men den må ikke have haft tegn på brug, og skal leveres så vidt muligt tilbage i original emballage. Tøj skal leveres retur med tags. Du kan læse mere om returnering i vores handelsbetingelser.

Julegaver

Du kan returnere en vare købt i november og december måned frem til 10. januar og få pengene retur. Returnere du pakken efter denne dato, modtager du et tilgodebevis på din email.

Returnering

Ønsker du selv at levere varerne tilbage skal du sende dem, eller levere dem til Nordic Basketball, Sølunden 1B, 4684 Holmegaard.

Har du nogle spørgsmål til returnering er du naturligvis velkommen til at kontakte os på hej@nordicbasketball.com, tlf. 9392 1191 eller i vores chat.