1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Returcenter

Her kan du oprette en retursag. Følg guiden, så er du hurtigt i gang. 

  1. Gå til vores returcenter.
    Danmark | Sverige
  2. Udfyld dine oplysninger.
  3. Print pakkelabel.
  4. Pak varen forsvarligt ind, som du modtog den. (Skoæsker skal indpakkes f.eks. i en pose eller papkasse) Ved beskadiget eller manglende æske, vil der være en værdi forringelse, og det modregnes i beløbet der retuneres.
  5. Påklister pakkelabelen på pakken, og indlever den hos din lokale Postnord eller GLS pakkeshop.

Bemærk venligst at labelen kun dækker returfragt på pakker på op til 5 kg. Skal du returnere tungere ting, f.eks. basketball standere, skal du enten selv stå for at få den returneret til os. Og ellers kan vi arrangere det for dig.

For at skåne miljøet har vi valgt IKKE at printe returlabels og vedlægge i hver eneste pakke. Det kræver derfor at du selv har en printer, for at kunne printe returlabelen.

Alternativt kan du også selv købe fragt i en pakkeshop eller på PostNords hjemmeside, så de printer label til dig i pakkeshoppen.

Priser for returfragt på basketball standere:

Silver/Gold/Family/Junior standere: 350 kr.
Diamond/Champion/Hangtime: 800 kr.
Goaliath/Goalrilla: 3000 kr.

Alle pakker skal sendes som erhvervspakke med GLS eller PostNord til Nordic Basketball, Sølunden 1, 4684 Holmegaard. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops.

Returregler:

“Jeg vil gerne bytte en vare til en anden, hvad gør jeg?”

Da betalingerne på ordre er bundet op på hver enkelt ordre, kan vi ikke bytte vare direkte. Du skal derfor sende din vare retur som beskrevet ovenfor, og derefter bestille din ersatningsvare her på sitet som normalt. På den måde sikre du også at varen ikke er udsolgt, inden vi får behandlet din returnering. Du kan bytte en vare i 365 dage efter dit køb, eller få et tilgodebevis.

Du bedes skrive på retursedlen om du ønsker pengene retur, eller et tilgodebevis. Vi vil sætte pris på tilgodebevis, da vi således ikke skal udbetale penge, men istedet kan sende dig en ny vare igen på senere tidspunkt 🙂

“Jeg vil bare gerne have pengene tilbage.”

Vi giver pengene tilbage på alle returneringerne købt indenfor 365 dage. Vi behandler returneringer så hurtigt det er muligt, og ligeså snart returpakken er os i hænde. Når returneringen er behandlet, går der et par dage, før pengene fremgår på din konto igen.

Du bedes skrive på retursedlen om du ønsker pengene retur, eller et tilgodebevis. Vi vil sætte pris på tilgodebevis, da vi således ikke skal udbetale penge, men istedet kan sende dig en ny vare igen på senere tidspunkt 🙂

Hvorfor er returfragt ikke gratis?

Da fragtomkostningerne for os i forvejen er tårnhøje, har vi valgt ikke at gøre fragt 100% gratis. Vi betaler dog stadig en del af fragtomkostningen for returfragt, således at du som kunde blot skal betale 29 kr. af prisen for returfragt.

Det gør at vi fortsat kan holde priserne på varerne nede på et fornuftigt konkurrencedygtig niveau, og samtidig sikre at vi har et godt udvalg af fede basket produkter.

Ønsker du ikke at bøvle med fragt frem og tilbage flere gange, så kan du med fordel købe flere størrelser af f.eks. sko, så du kun skal sende en pakke retur i stedet for 2-3 stykker.

Varens stand

Du har naturligvis lov til at prøve om varen passer, og om den svare til dine forventninger.

Varen må ikke have haft tegn på brug, hvis du vil være sikker på at få det fulde beløb retur. Det betyder i så fald, at varen skal sendes tilbage i original emballage, og at tøj skal leveres retur med tags. Du kan læse mere om returnering i vores handelsbetingelser.

Julegaver

Alle julegaver kan returneres 365 dage efter køb. Vi vil blive super glade, hvis du ønsker et tilgodebevis i stedet for at få pengene retur, da vi derfor kan beholde pengene i virksomheden nu og her, og derfor sikre os at vi kan komme stærkt i gennem de hårde måneder som januar og februar er på året.

Du er naturligvis også meget velkommen til at få pengene retur, hvis du ikke påtænker at skulle købe andet hos os i nærmeste fremtid. 🙂

Skriv på retursedlen om du ønsker pengene retur, eller vil have et tilgodebevis.

Returnering

Ønsker du selv at levere varerne tilbage skal du sende dem, eller levere dem til Nordic Basketball, Sølunden 1B, 4684 Holmegaard.

Har du nogle spørgsmål til returnering er du naturligvis velkommen til at kontakte os på hej@nordicbasketball.com, tlf. 55 540 540 eller i vores chat.