1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Kundeservice

Velkommen til Nordic Basketballs Kundeservice

Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på hej@nordicbasketball.com eller på tlf. 55 540 540.

Herunder finder du de mest gængse spørgsmål, som måske kan besvare dit.

Jeg har bestilt noget via jeres hjemmeside, men har ingen ordrebekræftelse eller mail fået?

Det hender desværre at vores ordremails ender i din spammappe, eller i sjældne tilfælde slet ikke dukker op. Derudover er den største fejl vi ser også, at der er blevet skrevet forkert email. Kontakt os i chatten, hvis du er i tvivl om din ordre er gået i gennem. Så kigger vi på det.

Jeg har ikke modtaget noget tracking nummer på mine varer. Hvad gør jeg?

Enten er det fordi dine varer ikke er afsendt endnu, og ellers er mailen endt i dit spamfilter. Kan du ikke finde noget, er du sikker på, at varerne skulle være afsendt, så kontakt os med det samme, så kan vi oplyse dig om din status på din forsendelse.

Jeg har endnu ikke modtaget nogen mail på at mine varer er afsendt. Er de på vej?

Har du ikke modtaget nogen mail med at dine varer er afsendt, så er de det ikke. Hvis ikke du hører noget fra os, så bare afvent, så skal dine varer nok blive sendt hurtigst muligt. Det hender af og til at vi er løbet tør af varer, som vi lige skal have hjem fra vores leverandører. Derfor kan der være 1-2 dages forlænger leveringstid.

Jeg har lige bestilt noget på jeres hjemmeside, men vil gerne have flere varer med, hvordan gør jeg?

Hvis vi endnu ikke har afsendt dine varer, så kan du blot lave en ny bestilling og vælger “Send med tidligere ordre” under leveringsmetode. Så sørger vi får at pakke alle dine varer sammen.

Pakken var skadet ved levering og varerne har taget skadet, hvad gør jeg?

Normalt skal du nægte at modtage pakker der er beskadiget ved levering, hvis du skal have erstattet varen fra fragt firmaet. Har pakken ikke vist tegn på skade, men indholdet er beskadiget, så kontakt os på reklamation@nordicbasketball.com og vedlæg et par billeder af skaden, så tager vi den derfra.

I følge tracking på min pakke, så er pakken stået stille i nogle dage nu, hvad gør jeg?

Har din pakke ligger stille i +5 dage i følge dit tracking nummer, så kontakt med det samme. Din pakke er efter al sandsynlig forsvundet, der skal derfor laves en sag til fragtfimaet, så de kan erstatte pakkens indhold. Vi sender ersatningsvarer med det samme, så du ikke skal vente på denne proces.

Jeg har kigget på nogle forskellige ting i shoppen, kan i give et tilbud på et større køb?

Du kan med fordel anvende vores introrabat hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Og ellers er du velkommen til at skrive til Casper, på casper@nordicbasketball.com for et tilbud på et større køb. Det kan f.eks. være spilletøj, bolde eller andet udstyr til dit baskethold. Men skal du købe stort ind af forskelligt tøj og udstyr til dig selv, er vi naturligvis også til at snakke med.

Kan man lave en klubaftale med jer omkring tøj og udstyr?

Det kan du sagtens. Send Casper en mail på casper@nordicbasketball.com for mere information.

Kan i skaffe andre ting end i har på hjemmesiden? F.eks. andet NBA tøj, Jerseys osv?

Vi har adgang til at købe direkte fra lager fra flere af vores brands, så som oftest er det muligt at skaffe flere produkter hjem end vi har på hjemmesiden. Vi bestiller som regel 1-2 gange pr. måned, så du vil kunne få specielle ting hjem inden for ca. 14 dage. Kontakt os i chatten eller på hej@nordicbasketball.com hvis du har nogle specielle ønsker.

Jeg har bestilt varer til afhentning i jeres butik, hvornår kan jeg hente dem?

Vores butik er åben mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 10:00 til 16:00, og lørdag fra kl. 11:00-14:00. Når du får en mail eller sms fra os, at dine varer er klar til afhentning, så kan du komme forbi når det passer dig indenfor åbningstiden. Vi kan også aftale andre tidspunkter individuelt hvis der er noget der passer dig bedre.

Jeg har fortrudt mit køb, hvordan gør jeg?

Du kan læse mere om vores returpolitik på www.nordicbasketball.com/returcenter