1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

For spiller

Fremhævede produkter i denne kategori

Hvad kan vi gøre for dig som basketball spiller?

Hos Nordic Basketball sælger vi ikke kun tøj og udstyr til dig som basketball spiller – nej vi vil også være med på sidelinjen, når du når dine milepæle i din basketball karriere. Vi samarbejder bl.a. med en række spillere og trænere, som vil skrive blogindlæg, som kan gavne dig som spiller.

Er du basketspiller?

Uanset hvilket niveaue du er på, så går du formentlig højt op i dit udstyr til træning og kamp. Hos os på Nordic Basketball vil vi være din foretrukne partner, når det drejer sig om udviklingen af dig som basketspiller.

Her på siden har vi derfor samlet en række gode produktgrupper, som passer specielt til dig som basketspiller. Samtidig vil du få gode blogindlæg fra elite-spillere, som fortæller om deres anbefalinger, når de vælger udstyr.

Alt-i-en Basketball shop

Hos Nordic Basketball arbejder vi til daglig med basketball spillere, og er meget obs på deres krav til tøj og udstyr. Vi sørger derfor hele tiden for at vores sortiment til dig som spiller, er helt up to date.

Vi vil simpelthen være din totalleverandør af basketball tøj og udstyr. Hos os finder du alt, hvad du overhoved har brug for, uanset om du er amatør spiller eller elite spiller. Vi har en bred vifte af både træningstøj, basketbolde, sko og ikke mindst træningsudstyr, der kan stykre både dine færdigheder med bolden, men også din fysiske formåen.

Joma Baskettøj er det nye

Indenfor baskettøj, er Joma nok ikke det mærke man først tænker på. Joma er et stort sportsmærke i Spanien, hvor flere La Liga fodboldklubber bl.a. spiller i tøjet. De leverer også tøj til håndbold og naturligvis basketball. Herhjemme benytter Hørsholm 79ers spilletøjet i den danske Basketliga.

Kvalitetsmæssigt kan Joma sagtens være med i forhold til de kendte basketball-brands, som Spalding, Nike og Adidas. Priserne er dog en anelse billigere, så alle kan være med. Derfor er Joma også vores foretrukne mærker, når vi skal anbefale klubber og spillere nyt spille- og træningstøj.

Tøv ikke med at kontakte os

Vi interessere os meget, for “vores” spilleres udvikling, så netop derfor vil vi meget gerne i kontakt med netop dig. Vi er til for at hjælpe dig på vej, til at blive den bedste basketball spiller som du kan blive!

Så om det bare er et spørgsmål eller hjælp til tøj eller sko, eller om du har brug for inspiration til hvordan du kan blive bedre på specifikke parametre, så står vi med glæde til rådighed for dig. Som sagt, så har vi en masse elite spillere og trænere tilknyttet siden, som også står klar til at tilbyde sparring omkring din udvikling.

Deltag i debatten i vores Facebook gruppe for Basketball træning. Se mere her.

basketball spiller