1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 8:30 – 15:30

Basketsko

Er du på udkig efter et par nye basketsko? Så er du kommet til det rette sted. Her finder du et bredt udvalg i basketball sko fra det kinesiske sportsbrand, Li-Ning, som blandt andet er kendte for deres badmintonsko i hele verden. I samarbejde med Dwyane Wade producere de den yderst populære skoserie WAYOFWADE. Teknologien og designer er i top! Se vores fede udvalg herunder.

[dt_products_masonry show_products=”categories_products” bwb_columns=”desktop:4|h_tablet:3|v_tablet:2|phone:2″ loading_mode=”js_more” jsm_posts_total=”50″ jsm_posts_per_page=”8″ category_ids=”645″]

Nye basketsko til en fair pris?

Specielt for yngre basketball spillere, kan man sagtens slide flere par basketsko op i løbet af et år. Du kan derfor finde prisstærke basketball sko her på siden. 

Eneforhandler af Way Of Wade basketsko

Vi er utroligt glade og stolte over, at vi har fået lov at være eneforhandler af Li-Nings basketball serie fra Dwayne Wade. Hans serie kaldes Way Of Wade, og han er yderst engageret i samarbejdet, da han for det meste selv kan bestemme designet på sin basketsko serie.

Dwayne Wade har faktisk flere gange overvejet, at slutte sin karriere i Kina, hvor Li-Ning stammer fra. Men pt. ser det ud til, at endestationen blev Miami Heat i NBA.

Li-ning kvaliteten er i tip top orden

Li-Ning går meget op i kvalitet, og har store visioner for at blive et verdenskendt anerkendt mærke indenfor sportsbeklædning og især basketsko. Li-Ning blev grundlagt i 1990, af den kendte gymnast af samme navn, Li Ning. I 2005 blev de samarbejdspartnere med NBA. Dette blev gjort for at blive styrket som et brand, men også for at gøre NBA mere populært i Kina.

I Kina er de hovedsponsor for den bedste kinesiske basketball liga, og leverer både bolde og tøj til ligaen. I NBA sponsorerer de blandt andet, Dwyane Wade, CJ McCollum, Evan Turner og Michael Carter-Williams. Hvor Dwyane Wade og CJ McCollum har deres egne basketsko serie.

Mest kendte er de pt. for deres badminton-serie, hvor de sponsorerer og har samarbejde med nogle af badminton-sportens aller største stjerner. Herunder den danske badminton-spiller Jan Ø. Jørgensen. Li-Ning har derfor rigtig mange års kendskab til udvikling af især basketsko, som også i badminton skal kunne klare hårde vrid og god absorbering mod underlaget.

Hvad kendetegner basketsko?

En basketsko er typisk en lidt større sko end andre sportssko. Nærmest en disideret støvle. Grunden til dette, er at basketball er et hurtigt spil, hvor dine ankler skal have god støtte om anklen.

Derudover skal der være god stødabsorbering i sålen, da der er mange hop og hårde opbremsninger, som kan være hårde for dine knæ. Det er derfor ikke at anbefale, at bruge en traditionel indendørs træningsko, da denne på ingen måder giver den rette support for din krop.

Hvilken basketballsko skal jeg så vælge?

Det er svært at komme udenom, at man selvfølgelig først kigger på designet – om det er en basketsko man synes er fed.

Dernæst kan man begynde, at kigget på hvilke behov man har som basketball spiller. Her er din position på banen meget vigtig at vide. Spiller du guard, kan det være en fordel at have en sko om er forholdsvis let, og som sidder godt til på foden. På den måde undgår du bedst muligt, at vridde om på foden. Typisk skal man her vælge en basketsko der er lav, så du nemmere kan lave de hurtige bevægelser der kendetegner en guard.

Er du centerspiller, kan du tage nogle basketsko der giver dig et bedre fodfæste, da du her skal kunne hoppe og landet uden at vride om på dine ankler. Samtidig er det en god idé med en basketsko, der kan give dig støtte omkring ankelen, så du føler dig stabil når du poster op f.eks.

Som forward, hvor du er mere alsidig og skal kunne både lave hurtige bevægelser, være aggressiv mod kurven, og også gerne kunne slås om rebounds. Så er basketsko med en mellem højde at anbefale. Her får du en sko, som ikke er for kluntet, men som stadig støttet dine ankler.

Sådan holder du dine basketsko friske

Du kender det sikkert, at efter bare et par enkelte træninger, så begynder dine basketsko at lugte. Derfor kommer vi lige her med et par gode råd, til at holde dine basketsko friske.

  1. Stil dine basketsko udenfor efter træning til dagen efter. Tag evt. også sålen op, hvis man kan.
  2. Drys natron i skoen, og lad det trække henover natten. Og støvsug det så op.
  3. Kom dem en tur i vaskemaskinen ved 60 grader.
  4. Sørg generelt for at holde dine basketsko tørre. Brug evt. også kraftige sokker når du spiller.

Deltag i debatten i vores Facebook gruppe for Basketball træning. Se mere her.

wayofwade basketsko