1-3 DAGES LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- (39,- UNDER) | 100 DAGES RETURRET

1-3 DAGES LEVERING

FRI FRAGT OVER 499,-

100 DAGES RETURRET

1-3 DAGES LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- (39,- UNDER) | 100 DAGES RETURRET

Klubsider

Klubsider

Velkommen til Nordic Basketballs klubsider

Herunder har vi vores klubsider, hvor man kan købe merchandise fra vores fantastiske partnerklubber!

Produktudvalget bliver skræddersyet i samarbejde med klubben og bliver løbende opdateret i forbindelse med nye kollektioner og nye ønsker.

 

Klubsiderne

Nordic Basketball’s egen kollektion af tøj kan findes her

Glostrup Baskets medlemmer kan finde deres unikke udvalg af klubtøj her

ALBA’s medlemmer kan finde specifikt udvalgte produkter til dem, her

 

Kontakt os så vi kan starte samarbejdet!

Alle interesserede klubber er meget velkomne til at tage kontakt til os, så vi kan vise jer udvalg, priser og lignende.

Derudover tilbyder vi også at komme ud i hallerne hos jer, så spillere, forældre og trænere kan prøve størrelser, se kvalitet og udvalget.

 

Hvorfor klubtøj?

Hvorfor have fokus på klubtøj og ikke kun købe spillesæt til de enkelte hold når der er brug for det?

 

Hertil kan historien om to forskellige basketball klubber benyttes. Den ene klub, United Basket, havde fået lavet en god klubaftale med en leverandør, hvori det var let for spillere og forældre at købe klubtøj til gode priser. Og det gjorde spillerne også i stor stil. Klubben oplevede en fantastisk klubånd, da spillerne løb rundt i klubtøj i hallen til træning og havde det på til kampe og turneringer. Der gik heller ikke lang tid før, at klubben oplevede en medlemsstigning – men de havde jo også en masse reklamesøjler (spillere med klubtøj) rendende rundt til deres målgruppe på skolerne og i ungdomsklubberne. Sidst på sæsonen skulle United Basket til en stor turnering, hvor alle deltagere havde husket deres matchende klubtøj og da de ankom lagde de andre klubber hurtigt mærke til dem – man var ikke i tvivl om hvor de hørte til og at de stod som en samlet klub!

 

En nabo klub, Divided Basket, havde derimod valgt at droppe muligheden for klubtøj, da de var bekymrede for bøvlet med design, udvalg osv. De havde et sæt spillertøj til hvert hold, men det var så det. De undrede sig over at de havde så svært ved at tiltrække flere medlemmer. Derudover var der ikke meget klubånd at føle – spillerne hyggede sig skam til træning, men der var ikke en stor loyalitet overfor klubben. Spillerne kom ikke til klubbens events, men så hinanden væk fra klubben, hvilket ærgrede klubledelsen. Til årets sidste turnering var Divided Basket ankommet tidligt og havde checket ind og stod i madkøen, da United Basket troppede op. Puha, hvor spillerne følte sig overvældede over den samlede front, som kom ind af døren og da U14 holdet skulle spille første kamp mod dem dagen efter, var de allerede mentalt bagud med 10 point.

 

Se vores udvalg af spilletøj her

Right Menu Icon