Vores lager holder julelukket - vi pakker igen efter jul :-)
1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 600,-
30 dages returret
[fibosearch]
0
Kurv
Man - fre: 11:00 – 13:00
[fibosearch]

Klubsider

Har din basketball klub brug for nyt spilletøj?

Vi ved, at spilletøj er noget der bliver brugt indtil det nærmest går fra hinanden. Men der er altså bare noget ved, at trække et helt nyt sæt spilletøj over hovedet. Som spiller føler man sig lidt mere speciel, og er mere motiveret for at yde 110%.

Det kræver dog normalt et stort arbejde, at få sat sig ind i at vælge det nye spilletøj. Og man skal vel også have en sponsor? Hos Nordic Basketball har vi specialiseret os i, at leverer nemme og billige løsninger til basketball hold og klubber.

Så leder din klub eller hold lige nu efter spilletøj, så vil vi mere end gerne hjælpe jer i gang med processen, og udregner naturligvis et fornuftigt tilbud til jer.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, så tøv ikke med enten at ringe eller skrive til os via formularen her til højre.

Som du kan se, hvis du klikker dig ind på de klubsider vi allerede har, så kan vi også levere fritids- og træningstøj til din klub. Er i en større klub, så kan vi sågar lave klubaftaler, hvor medlemmernes indkøb går til klubkassen, så i kan lave fællesarrangementer eller klubture f.eks.

Dermed støtter spillerne både klubben økonomisk og via deres påklædning. Vi bruger Joma som leverandør af sportstøj, og de har et kæmpe udvalg af både spilletøj, træningstøj, fritidstøj og meget andet. Så vi kan uden tvivl finde en serie af tøj, som passer perfekt til jeres klub.

Udover bare tøjet, så er vi også leverandør af træningsudstyr og sportscare.

[contact-form-7 id=”2921″]

Processen fra start til slut.

  1. Det hele starter med at vi holder et indledende møde, hvor vi snakker om hvilke krav i har til en tøj-leverandør, og vi sammen gennemgår et evt. sortiment for jeres klubshop.

  2. Når vi er blevet enige om et sortiment udregner vi priser til jer. Dernæst opretter vi en shop til jer her på NordicBasketball.com – dette er gratis.

  3. Herefter bestiller medlemmerne deres tøj, til den aftalte pris. Vi organisere og håndtere både betaling, bestillinger osv. Så det eneste i som klub skal gøre, er at melde ud til medlemmerne at de skal gå ind og bestille. DET ER NEMT!.

  4. Der skal som regel noget tryk på tøjet, så efter 1-2 uger bliver tøjet sendt til klubben, pakket i poser med navn på hver enkelt spiller. Det er dermed minimalt med ressourcer i som klub skal stå for.

  5. Hvis i opfylder kravene til en klubaftale, så kan i som klub se frem til X antal % af omsætningen, som hvert år bliver indsat på klubbens konto.