SPAR OP TIL 60% på BASKETBALL SKO LIGE NU - KØB HER

•• FRI FRAGT V. KØB OVER 199,- • 1-2 DAGES LEVERING •• 

Klubsider

Klubsider

Har din basketball klub brug for nyt spilletøj?

Vi ved, at spilletøj er noget der bliver brugt indtil det nærmest går fra hinanden. Men der er altså bare noget ved, at trække et helt nyt sæt spilletøj over hovedet. Som spiller føler man sig lidt mere speciel, og er mere motiveret for at yde 110%.

Det kræver dog normalt et stort arbejde, at få sat sig ind i at vælge det nye spilletøj. Og man skal vel også have en sponsor? Hos Nordic Basketball har vi specialiseret os i, at leverer nemme og billige løsninger til basketball hold og klubber.

Så leder din klub eller hold lige nu efter spilletøj, så vil mere end gerne hjælpe jer i gang med processen, og udregner naturligvis et fornuftigt tilbud til jer.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, så tøv ikke med enten at ringe eller skrive til os via formularen her til højre.

Som du kan se, hvis du klikker dig ind på de klubsider vi allerede har, så kan også levere fritids- og træningstøj til din klub. Er i en større klub, så kan vi sågar lave klubaftaler, hvor medlemmernes indkøb går til klubkassen.

Dermed støtte spillerne både klubben økonomisk og via deres påklædning. Vi bruger Joma som leverandør af sportstøj, og de har et kæmpe udvalg af både spilletøj, træningstøj, fritidstøj og meget andet. Så vi kan uden tvivl finde en serie af tøj, som passer perfekt til jeres klub.

Udover bare tøjet, så er vi også leverandør af træningsudstyr og sportscare.

Right Menu Icon