1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

NBA Shop

Velkommen til Nordic Basketballs NBA shop. Her finder du caps, t-shirts, sweatshirts, hoodies, tanktops, jakker, tasker, sokker og de klassiske Hardwood Classics Jerseys fra Mitchell and Ness.

For at gøre det mere overskueligt, hvis du kun leder efter gear fra et NBA Team, så kan du klikke dig ind på din favoritklub herunder, og komme direkte til denne NBA shop.

chicago bulls store shop

Dansk NBA shop

Det kan være svært at få fat i rigtigt NBA merchandise på dansk jord. Selvom vores sortiment måske er begrænset, i forhold til hvad der findes derude. Så kan vi i vores NBA shop tilbyde flere forskellige typer NBA merchandise.

Hvad kan man købe i NBA Shoppen?

Her hos Nordic Basketballs NBA shop, kan du købe mange forskellige typer NBA merchandise. Selvom vores udvalg ikke er specielt dybt, så har vi forsøgt at ramme bredt, så du kan købe flere forskellige typer merchandise til netop dit favorithold.

Det mest populære er naturligvis NBA Caps eller NBA t-shirts. Her har vi også det bredeste udvalg i teams og i flere forskellige designs.

Du finder derudover også de klassiske Hardwood Classic jerseys fra Mitchell and Ness, som er de originale genoptryk fra før 00’erne. Disse trøjer er cool og anderledes, og er i særdeleshed også en yndet modeting i streetmiljøet.

Hvilke mærker er der i NBA shoppen?

Du finder som sagt Mitchell and Ness, som producere jerseys, caps, t-shirts, hoodies, sweatshirts og meget andet.

Derudover forhandler vi STANCE som siges at være verdens bedste strømpe mærke. De laver enormt mange fede designs med NBA teams.

Slutteligt har vi netop fået samarbejde med Herschel, som er et fremadstormende taske brand, som producere lækre rygsække, rejsetasker osv. De har netop lavet en co-lab med NBA, så du nu kan få den populære Settlement Backpack med NBA logoer på.

Hvor tit kommer der nye NBA varer?

Der bliver hele tiden lavet nye produkter med NBA logoer på. Og ser vi noget der er interessant, så bestiller vi det. Typisk skal man bestille de nyeste varer i op til et halvt år i forvejen, så det kan være svært at spå om hvad der bliver næste sæsons store hit.

Vi får derfor som regel nye varer når årstiderne skifter, da det er her de nye produkter udkommer. Det er derfor en god idé at tjekke Nordic Basketball engang imellem, for at se det seneste nye NBA gear.