1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Virum U17H indtog Riga med succes

Virum U17H afsluttede i weekenden en succesfuld tur til Riga ved første stage af EYBL turneringen, hvor de vandt 4 ud af de fem kampe de spillede. Den sidste kamp blev spillet i søndags og blev vundet i de allersidste sekunder med resultatet 44-43, hvilket har været det generelle tema for turneringen. 4 kampe blev afgjort med en margin på 4 point og har uden tvivl givet drengene på holdet en masse værdifuld erfaring!

Den første kamp tabte de i en tæt kamp til hjemmeholdet fra Riga, BS Ridzene, med cifrene 52-56, hvor Virums Hannibal George Salomon spillede en flot kamp med 15 point og 11 rebounds. Senere på dagen viste drengene karakter og vandt overbevisende med 59-42 mod A.Kraukla/VEF, endnu et hold fra Riga. De næste tre kampe vandt de henholdsvis med 3, 2 og 1 point og så sig altså aldrig tilbage efter deres første nederlag.

Marcus Krarup blev Virums topscorer for turneringen med 9,2 point. Hannibal George Salomon tog flest rebounds på holdet med 8,2 styk per kamp, mens Minik Christoffersen Bolo uddelte flest assist med 3 per kamp.

Vi spurgte træner Jens Døssing hvordan holdet står stillet ift. videre avancement, og de har med turen til Riga fået et solidt udgangspunkt.

Indtil videre betyder det at vi ligger på en delt 1. plads (vi fik 3. plads ved stagen pga dårligere målforskel end de to andre hold der gik 4-1). Vi var jo 8 hold ved stagen, og de andre 8 hold der ikke var med spiller så deres første fem kampe ved deres Stage I i slut november. Så må vi se hvad resultaterne der gør ved den samlede stillingen. Men i bund og grund kan alle stadigvæk ende som #1 i den samlede stilling, den bliver først gjort op efter Stage 3 når alle hold har spillet 15 kampe.”

Skrevet af Andreas Meilby

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!