1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Vind et komplet holdsæt til din klub

De sidste tre måneder har vi her hos Nordic Basketball haft en praktikant. Sebastian er hans navn, i forbindelse med hans studie som markedsføringsøkonom, har han skullet finde på et projekt at arbejde med, som kan styrke Nordic Basketball økonomisk.

Vi kom hurtigt frem til, at det mest spændende må være at kigge lidt nærmere på, hvad klubberne efterspørger i en samarbejdspartner og leverandør af basketball tøj og udstyr. Sebastian har en baggrund med basketball i forskellige klubber i Københavnsområdet, så han kender en masse mennesker, og kender derfor også deres udfordringer.

Efter lidt research fandt han frem til, at det faktisk er en af de hårdeste opgaver for klubberne, når de skal finde nyt klubtøj og udstyr. Ikke blot økonomisk, men også tidsmæssigt.

I den forbindelse har han udarbejdet et spørgeskema, for at finde frem til, om den tendens er den samme i alle klubber, eller om det kun er i de klubber han kender til.

På baggrund af dette spørgeskema kan Sebastian, komme nærmere ind på, hvad der skal gøres bedre fra Nordic Basketball, for at i møde komme klubbernes krav, så disse ikke mindst får en bedre service, men også får lettet deres opgaver med at udvælge nyt klubtøj og håndtere dette.

Vi ser naturligvis helst, at det er en fra bestyrelsen, der svarer på spørgeskemaet, men spillere og trænere er naturligvis også velkomne til at svare på spørgsmålene, så godt som de nu kan.

Gå til spørgeskemaet her

Alle der svarer på spørgeskemaet deltager i konkurrencen om et kompletspille sæt til ét hold. Dvs. 10 trøjer og 10 shorts.

Vinderen får direkte besked via mail den 1. maj 2019.

Foto: Glostrup Basketball

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!