1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Velkommen til version 2.0 af Nordic Basketball

Den første april i år overtog Fullcourt Media, Nordic Basketball. Fullcourt Media står bl.a. bag landets største basketball site, Fullcourt.dk, og har længe set sig om efter muligheden for at tilknytte en shop til deres univers.

Det skete den første april, hvor virksomheden overtog Nordic Basketball, som har eksisteret siden foråret 2016. Visionen for Nordic Basketball er fortsat den samme, at siden vil være det foretrukne sted for spillere og klubber, som vil noget med deres udvikling indenfor basketball.

Med Fullcourt Medias kompetencer indenfor web-udvikling, har Nordic Basketball fået et helt nyt friskt design, som forhåbentlig skal være med til, at gøre oplevelsen for dig som kunde endnu bedre.

Planerne med Nordic Basketball og Fullcourt.dk er store, og sammensætning er en ret unik konstellation. I disse tider søger kunder ikke kun et sted, hvor man kan købe produkter til den billigste pris, men de søger også efter en oplevelse når de køber ind.

Med Fullcourt.dks kompetencer indenfor tekstforfatning, og ikke mindst viden inden for basketverdenen, så giver det nogle fantastiske muligheder, for et komplet basketball univers, som dækker vidt og bredt over både udøvere og fans af basketball i Danmark.

Velkommen til!

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!