1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vi har glædet os utroligt meget, til at kunne præsentere jer for det nye look for Nordic Basketball!

 

Det har taget enormt lang tid for at nå hertil. Men nu er det endelig lykkedes! Vi har længe kæmpet med et virkelig sløvt website, da vi har fået flere og flere produkter på hjemmesiden. Så det var en tvingende nødvendighed, at få opdateret hjemmesiden.

 

Samtidig med det nye design og funktionalitet, har vi fået lavet os et nyt logo. Det vigtigste for os i den proces, var det skulle være enkelt, og have et basketball twist, og gerne med indgåelse af elementer fra Nordic Basketball. Vi synes selv det er lykkedes godt, med at indkapsle “NB” i en basketball.

 

Tanken med ikonet på logoet, er at dette skal være vores brand ikon, så vi på sigt vil lave endnu flere produkter i vores eget navn. Vi kæmper en brav kamp, med overhoved at få varer hjem fra diverse leverandører, som stadig er hårdt ramt oven på corona. Derfor har vi nu søsat vores egne produkter, så vi kan sikre os et bedre flow i leverancerne. Det vigtigste for vores egen produktserier, er at kvaliteten skal være på samme niveau og gerne bedre end vores eksisterende leverandørers.

 

Udover designet på hjemmesiden, så har vi også opfrisket menuen en anelse, så den er blevet mere overskuelig og nemmere at navigere i. En anden fed funktion, som vi har manglet, er at vi har fået filtrering på størrelser på lager, for et hurtigere overblik over hvad der findes i din størrelse.

 

Noget nyt, så har vi også oprettet en outlet kategori. Her kan finde lækre ting der er udgået, eller restsalg, som vi skal af med hurtigt. Vi har inddelt dem i rabat i %, så du kan danne dig et bedre overblik.

 

Vi håber i vil tage god i mod vores nye website. Og du er naturligvis meget velkommen til at skrive en besked på chatten, hvis du støder ind i nogle bump på vejen.

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!