1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

UPDATE FRA KINA – læs med og få indblik i en basketball spiller’s liv

Nu er der endelig kommet lidt ro på herovre, så nu tænkte at jeg ville give jer en lille opdatering. 
Turen herover gik rigtig fint selvom den selvfølgelig var lang. Mig og Anders Skou, som også er med herovre, fik sovet en god del af vejen og når vi ikke sov, var der masser af underholdning at fordrive tiden med. Så hvis i skal flyve langt, kan jeg helt sikkert anbefale Turkish Airlines!

Da vi landede i Beijing blev vi mødt af to oversættere/tolke og træneren fra et amerikansk hold, Coach Matt Skillman, der har været med til at organisere turen. På dette tidspunkt forventer vi at skulle overnatte i Beijing og møde resten af holdet. Dog frygtede vi at vi skulle flyve videre med det samme, da vi egentlig skulle have været afsted tirsdag og dermed var bagud i programmet. Det betød så en ekstra flyvetur på to en halv time samt en bustur på to timer. Heldigvis har vi taget ja-hatten på i forbindelse med turen da vi rent faktisk ikke ved hvordan det kommer til at foregå.

Holdet består af mig og Skou, tre britiske spillere der spiller i den bedste engelske række, 5 amerikanere (deriblandt vores holdkammerat fra Hørsholm, Drew Maynard), samt en fra Serbien på 42 der bor og arbejder i Kina. Vi blev inviteret af min gamle træner i Wolfpack, Gavin Love, der faktisk skulle have trænet os herovre men som desværre måtte blive hjemme. Nu bliver vi trænet af Coach John Coffino, der har været head coach i NBA D-League og han er sgu en virkelig sjov fyr, der altid har en joke klar i ærmet.
Vores hold hedder Team Georgia, som i landet Georgien ikke staten i USA, så det er lidt underligt da ingen af os spillere har nogen tilknyttelse til landet bortset fra Coach John der var træner i landet i år. Men hvis nogen spørger skal vi sige at vi spillede i Georgien sidste år 😉

Vi spillede vores første kamp igår mod et litauisk hold og tabte desværre med ti. Kampen var tæt hele vejen igennem men de var meget bedre sammenspillet end os, og jeg tror helt sikkert at det er en klub der er taget herover. Hverken mig eller Skou spillede prangende, men som vores træner siger, så er der meget basketball der stadig skal spilles i denne måned hvor vi er afsted. I aften skal vi spille mod et amerikansk hold der har de to tidligere NBA-spillere med, Jerome James og Orien Greene, samt nogle D-League spillere. Det skal nok blive en sjov udfordring, og jeg kan lige give en lille opdatering imorgen om hvordan det gik.

  • Andreas Meilby

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!