1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

September nyt fra Nordic Basketball

Skrevet af Casper Pedersen | 15. september 2022

 

Nu har vi efterhånden været kørende med den nye hjemmeside i en måneds tid, og har oplevet en overvældende god feedback på det nye design og ikke mindst logo. Det sætter vi enormt stor pris på!

 

Vi oplever at du som kunde væsentlig nemmere kan finde rundt på siden, og finde det du lige præcis leder efter. Hvilket jo bestemt er meningen.

 

Her midt september gør vi lige status på hvordan vi er kommet i gang med sæsonen, og det har bestemt ikke gået stille for sig. Vi har skulle starte mange nye klub samarbejder op, med klub tøj til en række nye klubber. Det har været nogle hektiske uger, da alle klubber naturligvis gerne vil have gang i deres shop hurtigst muligt.

 

Vi har taget det lidt i steps, og forsøgt at få styr på det hele sådan lidt forskudt, så det hele ikke er klumpet sammen.

 

Midseason Sale er skud i gang

 

Vi har også netop skudt vores midseason sale i gang. Vi har efterhånden rigtig mange varer på lager, hvor vi kun lige har 1-2 størrelser tilbage. Det gælder både på tøj og sko. Derfor har vi skruet prisen rigtig meget ned på mange ting lige nu, for at få ryddet lidt op i det hele. Når vi har gjort det, så lover vi at der kommer flere spændende nye ting på hylderne!

 

Men som alt andet i samfundet pt, så må vi agere lidt forsigtigt med det hele. Specielt økonomisk, men også hvad angår indkøb. For det bliver sværere og sværere at få de ting vi gerne vil have. Det skyldes højst sandsynligt problemer på bagkant af covid-19, som fortsat giver store ophobninger i produktionen og levering af især basketbolde fra alle de kendte brands.

 

Derfor er vi også begyndt at kigge på at få lavet vores eget udstyr, så vi er bedre i kontrol med leveringerne. Vi lancerede for kort tid siden vores Silver Basketball, som er blevet tag rigtig godt i mod! Vi har allerede solgt de første 100 stk af den. Så kigger du efter nyt bold, men oplever udsolgt på Molten, Spalding eller Wilson, så vil vi blive utroligt glade hvis du gad prøve vores nye bold af.

 

Lidt hemmeligt fortalt, så bliver vores bold produceret på samme fabrik som de fleste Wilson bolde bliver lavet på. Og af samme materialer. Så kvaliteten er bestemt i top!

 

Men ja, MIDSEASON SALE er skudt i gang. Og kører indtil 25. september eller så længe lager haves. Vi sætter nok nogle ting yderligere ned når vi nærmer os, men det bliver også kun de aller sidste rester. Så hvis du vil være sikker på at få varen i din størrelse, så køb allerede nu.

 

Det var alt for nu, vi ses! 😀

 

Mvh Casper, Partner i Nordic Basketball

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!