1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Lav en klubaftale før 1. juni og få gratis drikkedunke til hele klubben

Sæsonen er desværre ovre for alle landets basketball klubber, men det betyder ikke at bestyrelsen i din basketklub kan gå på tidlig sommerferie.

Det er nu i skal begynde at overveje nyt klubtøj, og en evt. ny klubaftale med jeres klub. Mange klubber indkøber et enkelt eller to spillesæt pr. sæson, uden at have en klubaftale. Men der er faktisk mange fordele forbundet med en klubaftale, frem for blot at handle hist og her.

Med en klubaftale får i en masse fordele, som blandt andet er:

  • Højere rabat på spillertøj, udstyr og bolde.
  • Jeres egen klubshop på Nordicbasketball.com med mulighed for at optjene penge til jeres klubkasse.
  • Gode rabatter til klubbens medlemmer.
  • Mindre ressourcer på at modtage bestillinger og betaling for klubtøj fra klubbens medlemmer.
  • Mulighed for at få vores mobile butik ud til et klubarrangement eller stævne.

Vi har også taget en snak med Odense Basketballs ansvarlige for klubtøj og udstyr, Alkis Zimmermann, som har stået for aftalen med Odense Basketball. Han fortæller;

“Samarbejdet med NordicBasketball har været en super måde at kombinere et “sponsorat” med et samarbejde. Det betyder, at vi som klub både har haft mulighed for at få klubtøj til en god pris, samtidig med at få skabt en online butik med varer rettet mod netop vores medlemmer. Yderligere er det jo genialt, at en del af det der købes af vores medelemmer, også kan komme tilbage til selve klubben til en vis grad.”

Han fremhæver desuden klubshoppen, som en enorm lettelse af bestyrelsens arbejde med at samle bestillinger og penge ind fra klubbens medlemmer.

“Det er mega fedt! Når folk har spurgt ind til noget omkring klubtøj, kunne man blot henvise til klubsiden på nordicbasketball.com og det var det! Nemt og genialt.”

Han mener også at udvalget er mere end tilfredstillende, og giver klubben mulighed for at købe alle nødvendige ting samlet et sted. Det gør i det hele taget bestyrelsens arbejde mange gange nemmere.

“Udvalget af produkterne er mere end rigeligt når man går ud fra, at vi kun er en “lille” klub i landet. At du så har mulighed for at købe klubtøj som kompressionstøj, sokker, hoodies, m.m. i vores klubfarver og med klublogo på, er bare en fed måde at vise hvilken klub man tilhører. Kvaliteten er god og der har ikke været noget i vejen siden vi har startet samarbejdet med Nordic sidste sommer.”

Slutteligt har han også kun roser at sige om NordicBasketballs kundeservice og kontakt med klubben, som har været perfekt efter hans mening.

“Især den personlige kontakt med Nordic vil jeg gerne fremhæve! Der laves gode tilbud, man er altid åben for en god snak og der prøves at finde den bedste løsning til et hvert tidspunkt. Alt i alt thumbs up for god kundeservice!”

Er du blevet interesseret i at høre nærmere om en klubaftale, så tøv ikke med at kontakt Casper på casper@nordicbasketball.com, eller ring på tlf. 9392 1191. Alle henvendelser er naturligvis uforpligtende.

Foto: Odense Basketball Facebook

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!