1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

2 år med NordicBasketball!

1. april 2018 var datoen hvor jeg overtog NordicBasketball.com fra Andreas og Frederik, som startede butikken tilbage i 2016. Der er sket rigtig meget på de to år, og NordicBasketball er nu blevet en seriøs basketball butik i Danmark.

Mit fokus har fra starten været, at jeg skulle levere en fantastisk service, og indgå i dialoger med mine kunder så vidt som det har været muligt. Det er en fornøjelse hver eneste dag at åbne op for vores chat, og snakke med alle de søde kunder og besøgende vi har i butikken.

Snakken ender ofte ud i meget andet blot spørgsmål om et produkt, eller et problem med at handle på vores hjemmeside. Det er SÅ fedt.

Basketbutik lige om hjørnet

Vi har det seneste halvandet år haft åbent i vores showroom og lager, men pladsen er simpelhen blevet for træng, til at vi kan være bekendt at invitere kunder forbi. Derfor rykker vi teltpælene op, og flytter 2 km nærmere Næstved den 1. maj.

Vi får et super flot nyistandsat lokale, som har fungeret som holdsal for Fair Fitness træningscentret, som ejer bygningen. Her får vi altså lov til at være en del af dagligdagen i dette center, og kan forhåbentlig også yde råd og vejledning til centrets besøgende, og ja ikke mindst begynde at dække brede end blot basketball.

Der er mange facetter i at blive en elite spiller i basketball, og en af disse er naturligvis fitness og styrketræning. Det er derfor et oplagt match vi har sat i søen her.

Det bliver rart at få noget mere plads, og kunne lave en decideret basketball butik. Det bliver væsentlig nemmere at overskue vores varer, som nu kan komme op og hænge.

Et fantastisk år

Det har på alle måder været et helt fantastisk år, og det beviser blot at vi er på rette spor. Vi høster enormt store roser blandt jer kunder, så det luner naturligvis utroligt meget. Selvfølgelig er der nogle enkelte utilfredse en gang i mellem, men jeg prøver alt hvad jeg kan for at finde en fair løsning for disse, så alle kan være glade.

Det er lige nu en hård tid for os alle, med lukkede baskethaller og turneringer der nedlagt for sæsonen. Der er derfor lagt op til selvtræning hjemme i indkørselen. Jeg håber naturligvis at i fortsat vil bakke op om NordicBasketball i den kommende tid. Og så glæder jeg mig bare til at byde dig velkommen i vores butik i Holmegaard lige udenfor Næstved. Mere om åbning af denne kommer naturligvis senere!

Kan i have en rigtig dejlig 1. april! Intet af dette er nogen aprilsnar 😀

Med kæmpe baskethilsen fra Casper Pedersen, ejer af NordicBasketball.com

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!