1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Vinder af vores Facebook konkurrence 6. april 2020

Så fik vi endnu en weekend overstået i denne meget specielle situation vi alle står i. Men her til aften har vi udtrukket en vinder af vores søndags GIVE AWAY. Så der er derfor lidt gear på vej til den heldige vinder.

Der har været rigtig mange deltagere i vores konkurrence, hvor præmien var din kurv for 1000 kr. Så præmien var naturligvis også attraktiv.

Der er blevet lagt mange forskellige ting i jeres kurve derude, så det viser jo også bare at vi har sammensat et godt sortiment, som appellere til mange typer personer. Om man er aktiv spiller, fan, eller blot forælder til et barn der spiller basket. Der er noget for alle.

En speciel situation

Vi står naturligvis i en meget speciel situation pt. hvor ingen må spille basketball i hallerne. Regeringen har dog her til aften rådet til, at man ikke må være mere end 10 personer samlet på samme tid fra på mandag. Man kan derfor håbe på, at været fortsætter som det gør det nu, og man kan komme ud og spille lidt i indkørselsen, på skolen eller den lokale streetbane. Det vil vi i hvert fald opfordre jer til! Men vær dog fornuftige.

Det er mange måneder vi kommer til at undvære basketball, men du må endelig ikke glemme dette dejlige spil. Og ligeledes heller ikke din basket-butik, Nordic Basketball. Vi går uden tvivl en hård tid i møde, men vi regner bestemt med at komme styrkede ud på den anden side.

Om godt og vel en måned kan vi åbne op for vores nye basketbutik på Sølunden 1 i Holmegaard, ca. 2 km. fra Næstved. Det er primært vores lager, som det også er på den nuværende adresse. Men med placeringen lige klods op ad et fitnesscenter, og et lokale der bare er toptunet, er det naturligvis vores håb at vi også vil få en masse af jer forbi vores lokaler når i alligevel er i nabolaget. Næstved er en stor basketby, med både mange aktive spillere og ikke mindst basketfans til byens lokale baskethold, Team FOG Næstved, så derfor er det meget naturligt at vi har vores butik her, hvor vi også selv bor.

Samtidig er huslejen naturligvis også mere til at have med at gøre, frem for at ligge inde i centrum. Vi ser frem til åbningsdagen, hvor vi naturligvis håber at se mange af jer! Men mere omkring dette kommer senere.

Vinderen er….

Nå sorry, det blev en lidt længere smøre, men blot en lille update til alle 😀

Vi har naturligvis trukket en vinder af vores konkurrence, og vinderen blev:

Magnus Kolind Mathiassen

Kæmpe tillykke til Magnus! Og mega mange tak til alle der deltog i konkurrence. Det sætter vi stor pris på!

Skulle du nu sidde og tænke at du godt kunne bruge de vare du har lagt i kurven alligevel, så vil gerne uddele en trøstepræmie til alle. Du får derfor -20% i rabat på din kurv, ved at bruge rabatkoden “070420”. Tilbudet gælder KUN til i morgen tirsdag kl. 20:00.

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!