1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 8:30 – 15:30

Sådan bliver du en bedre basketballspiller

De fleste der har spillet basketball på et højere niveau end det man ser rundt omkring i de danske skolegårde, ved at basketball kan være en utrolig hård sport. Både for kroppen og for sindet. Det kræver rigtigt meget af ens mentale styrke, at blive ved med at holde sig fokuseret og lære alle de forskellige systemer, gamle som nye. Hvis man ser basketball udefra uden at have nogen erfaring med at spille på banen selv, så kan det godt se ud som om at basketball er en utrolig let sport at excellere indenfor. Det kunne dog ikke være mere forkert. Selvom det ser let ud, så er basketball en kompliceret og udfordrende sport, der kræver meget af dem der dyrker dem på et nogenlunde højt plan. Man skal ikke blot lære mange forskellige systemer, men også kunne håndtere at blive sat af holdet, hvis man ikke leverer det der forventes af en. Sådan er det i de fleste holdsportsgrene, men i basketball kan det være endnu hårdere, og derfor har vi skrevet denne artikel, så du kan fokusere på at gøre det rigtige og blive end bedre spiller.

Vær fokuseret når du træner

Selvom træningssessionerne i mange sportsgrene, ofte kan være præget af en afslappethed, fordi der ikke er noget på spil, så kan du rykke dig rigtigt meget, ved at holde fokus på det formål træningen har, nemlig at blive bedre, både som individuel spiller men også som hold. Ved at tage din træning seriøst og holde dig fokuseret, viser du også dine medspillere og dine trænere at du mener det seriøst, hvilket vil smitte af på dine holdkammerater samt vise dine trænere, at du er en de kan regne med.

Træn også dit sind

Det mentale aspekt er en stor del af alle sportsgrene, i hvert fald når man når til et professionelt niveau. Derfor skal man ikke kun træne sin sport, men også sit sind. Det kan man gøre på mange forskellige måder. Hvis du gerne vil vide om hvordan man træner sit sind, så kan du med fordel søge på ”mentaltræning øvelser” på Google og finde inspiration den vej. Du kan også vælge at hyre en mental træner eller bede klubben om at hyre en, til at hjælpe dig med at styrke det mentale aspekt af dit spil og dig som atlet.

Sådan finder du en træner til det mentale

Er du kommet frem til at det bedste for dig, når det kommer til at træne det mentale aspekt, er at finde en professionel, så kan du finde vedkommende på flere forskellige måder. Du kan som sagt bede klubben om at tilknytte en, eller du kan vælge at selv finde og hyre en. Du finder let en træner til det mentale, ved at søge på Google. Her skriver du blot ”mental træner” eller ”mental coach” og så vil du kunne se en liste, over alle de trænere der tilbyder mentaltræning til atleter. Herefter er det blot at undersøge de forskellige trænere og vælge den der passer bedst til dig.

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!

Sådan bliver du en bedre basketballspiller

6 år med Nordic Basketball

Nordic Basketballs Januar Udsalg er skud i gang!

Vigtig info om Black Friday ugen