1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!

Hos Nordic Basketball er vi utroligt stolte af, at have været med til dette kæmpe projekt, med at bygge Les Deux nye hovedkontor på Amager.

For Les Deux har det været et kæmpe prestige projekt, der skulle skabe formen for hele deres brands identitet. Historien om skabelsen af virksomheden, stammer fra to gode venner, der for godt og vel 10 år siden lavede en venskabs t-shirt. Den blev så populær i vennegruppen, at salget eksploderede med raketfart.

De to venner, kommer fra to vidt forskellige baggrunde. Den ene fra Nordsjælland, og sans for fine detaljer. Og den anden fra Frankrig med en mere streetagtig tilgang til tilværelsen. Modsætninger mødes, og det gjorde de i dette projekt.

Derfor står Les Deux også for “De To” oversat fra Fransk til dansk, og identiteten er en stilistisk og street. Her mødes modsætningerne også i deres nye hoved kontor. Hvor man i den ene ende af den store entre mødes af en lækker bar i marmor og rå detaljer. Og den anden ende med en full size half court basketbane. Præcis som de to venner, der dannede Les deux.

Hos Nordic Basketball blev vi tidligt i idéfasen indlemmet i planerne, og skulle byde ind med inputs til basketbanen. Vi kunne godt se, at dette projekt ville blive kæmpe stort, og ikke mindst give noget larm i hele Europa. Derfor gik vi også all in på projektet, og anbefalede dem en af de største standere vi har i sortimentet. Nemlig en Goalrilla GS72C. Efter lidt modernisering så standeren har de rette Les Deux farver, står den bare snor lige i centrum af hele Les Deux hovedkontor.

Vi er derfor super stolte af at have været en del af dette kæmpe projekt. Og vi drømmer naturligvis også om, at vi endda kan skabe bare lidt af de samme rammer for os og vores medarbejdere. Det giver os i hvert fald kæmpe mod på tilværelsen som basketball shop i Danmark, som vi fortsat føler er på vej i en rigtig god retning.

Hele humlen i dette, er at vi naturligvis bakker om om alle tiltag der kan fremme synligheden for basketball i Danmark, og dette projekt har bestemt ikke være nogen undtagelse.

Se da vi var forbi og indvie basketbanen med Sergej Rudovic og Ugis Promolds herunder:

Info om Påsken

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.