1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Global Squad – hvad er det egentlig?

Som vi skrev i sidste uge, så har vi smidt Nate rundt omkring denne sommer. Vores brand ambasadør er en ambitiøs herre og lige så afhængig af at være i en hal, som mange af os andre. Vi fik ham til at udtale sig lidt om Global Squad og har i denne anledning prøvet ham af på dansk. Eller Google Translate. Eller… Det er selvfølgelig Nate selv.

 

Nate fortæller: ”Jeg havde i denne uge privilegiet i at besøge AAU (Amateur Athletic Union) programmet ’Global Squad’, hvor spillere kommer fra hele verdenen til USA med målet om at blive rekrutteret til colleges i hele landet. Min forståelse er, at det giver spillerne en lille forprøve på den arbejdsbyrde som det kræver hver dag at være en atlet på college in USA. Flere af mine spillere fra denne sæson sagde, at de havde haft en fantastisk oplevelse på John Alexander’s program, så jeg besluttede at tage en tur til Pottstown, Pennsylvania for selv at opleve det.”

Global Squad spillerne bor på det smukke universitetsområde hos ’The Hill School’, som er en kostskole, der blev etableret i 1851.

 

“Min dag hos Global Squad bestod af 3 timers skills ved stationer, 45 minutter med styrke og konditionsøvelser, 1 time og 45 minutter af hold udvikling og så yderligere 2 timers træning. De sidste 2 timer kan bestå af skudøvelser, kamp situationer eller arbejde i klasselokalet. Jeg var meget tilfreds med den arbejdsbyrde som atleterne går igennem, især grundet at flere af dem ikke er vant til at arbejde så mange timer i hallen hver dag.”

 

“Jeg var også heldig at se Team Denmark spille i løbet af dagen. Holdet består af spillere fra Stenhus, Værløse, Stevnsgade og SISU. Det var tydeligt at se, at disse spillere har forbedret deres spil over deres tid på Global Squad. Deres vilje til hårdt arbejde, deres ønske om at konkurrere, og mest vigtigt, deres konkurrence mind-set overfor hinanden og evnen til at presse hinanden så alles fulde potentiale bliver udnyttet. Nu har jeg coached imod disse spillere og haft én på mit hold forhenværende sæson, og kan virkelig se hvor meget de har udviklet sig i dette program.

Global Squad er helt sikkert et program, som spillere skal overveje, hvis de gerne vil spille i USA på college niveau!”

 

Derudover fik Nate også snakket med én af deltagerne, Marc Sylvest, som fortæller: ”Ikke nok med at jeg skulle vende mig til det hurtige og eksplosive AAU spil, samtidig var jeg også den yngste spiller på Team Denmark. Det var helt klart en unik udfordring at vende sig til at spille ved siden af flere spillere, som jeg har set op til tidligere i min ungdomskarriere. Jeg valgte at forsøge at få så meget ud af min tid med de rutinerede drenge ved at spørge dem til råds i diverse situationer, hvilket jeg føler har udviklet mit spil denne måned. Derudover var det jo også skønt at få besøg fra min tidligere træner Coach Nate, der bragte en masse energi og inspiration til at arbejde endnu hårdere.”

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!