1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Få bedre handles i basketball

Her hos NordicBasketball.com har vi mange gode træningsredskaber, der kan hjælpe dig med at få bedre såkaldte handles i basketball. Det er en af de nemmeste og mest effektive træningsmetoder du kan lave som basketball spiller. Du kan nemlig lave dem derhjemme i indkørselen, kun dig og en bold… Og ja naturligvis lidt af vores udstyr, hvis du vil tage træningen til et ekstra niveau.

Lad os starte med det basale i træningen med handles. For dig der lige er startet med basket, og du ønsker at blive stærkere med bolden, så er en af de vigtigste ting at få på plads først -> AT BRUGE DIN DÅRLIGE HÅND….

Ja det kan lyde basalt, men det faktisk enormt svært at bruge din dårlige hånd til at drible med. Kan du først mestre denne disciplin, så har du et klart overtag på din modstander. Det vil gøre dit spil væsentlig mere uforudsigeligt, så forsvaret har sværere at dække dig op.

Du kan starte med at lade dig inspirere af Pro Training Basketball, som er en YouTube kanal med en masse lækre selvtræningsøvelser. Nogle af dem er relativt nemme at gå til, selv for dig der lige er startet. En god handles opvarming kan være følgende:

Nogle af øvelser vil uden tvivl være for voldsomme til dig, så tag dem ud du synes du kan magte, og brug dem noget mere. Du kan altid føje flere øvelser til din serie. Prøv at få dem ind på rygraden, så du starter hver eneste træning og kamp med denne serie, du vil opleve at du vil føle dig væsentlig mere klar. Og have en meget bedre følelse med bolden.

Er du ikke så meget til den hårde træning, så kan en simpel øvelse med en Reaction Ball også være god træning. Og det kan du faktisk lave indendørs. Med reaction bolden, kan du nemt forbedre din reaktionsevne, så du bedre kan reagere på diverse forandringer i boldens opspring. Det vil uden tvivl styrke din evne til at opfange løse bolde, og så du både får bedre handles og bliver en bedre forsvarsspiller.

Se mere om SKLZ Reaction Ball her:

Søger du styrketræning samtidig med at du forbedre dine handles, så skal du have fat i nogle control basketballs. Her er SKLZ også længst fremme, med en serie af lækre basketball bolde i forskellige størrelser og vægte.

Du kan bl.a. få en bold der er på størrelse med en håndbold, men som har samme vægt som en traditionel basketball. Derfor mister du ikke noget styrke i arme ved at bruge denne bold, men sikre udelukkende at dine hænder får en forstærket fornemmelse af bolden. Det er nemlig svære at kontrollere en lille bold, i forhold til en større basketball. Du vil derfor opleve et overskud, når du så vender tilbage til din traditionelle basketball.

Ønsker du derimod at styrke din muskler, samtidig med du bibeholder din følelse med bolden, kan du vælge SKLZ heawy weight bolden, som er en traditionel størrelse basketball (størrelse 7), men den vejer ca. dobbelt så meget som en almindelig basketball. Med den tungere vægt, skal du bruge flere kræfter for at få det rette bounce i bolden. Du vil opleve at du bliver stærkere i driblingerne, og til at kontrollere bolden i svære situationer. Du får bedre styrke til, at holde bolden i dine hænder, selv når forsvaret er tæt omkring dig.

Du kan se mere om SKLZ Control Basketballs her:

Det sidste råd for idag, er uden tvivl at du bare skal komme igang med at dribble! Der kan simpelthen ikke dribbles for meget 😀

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!