1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 10:00 – 15:00

Et år med Nordic Basketball :D

Det er nu et år siden, jeg overtog Nordic Basketball. Og det har været noget af et år! Det har gået vildere for sig, end jeg egentlig havde turde håbe på.

Men plan med webshoppen, var egentlig blot at have et suplement til Fullcourt, så vi kunne levere en 360 graders basketball-oplevelse. Men det skulle ikke tage fokus fra de andre ting og projekter jeg havde planer om.

Det må jeg nu konstatere, at sådan gik det så langt fra. Der har været monster travlt i shoppen, og det har simpelthen ikke været muligt, at kunne tage en slapper med webshoppen, og lade den køre sig selv.

Generelt har det været et travlt år i Fullcourt Media-regi. Der har både været basketkamp der skulle passes, livestream af pokalturneringen, webshoppen her, og min små fast kunder, som jeg hjælper med websites og sociale medier.

2019 tegner til at blive et endnu vildere år, for både Nordic Basketball og Fullcourt. Det glæder vi os til at kunne fortælle mere om senere.

Jeg håber du har nydt glæde af webshoppen her, og håber du kan finde nogle ting du kan bruge her i weekenden, hvor vi jo giver 20% på alt i webshoppen. Samtidig kan du vinde dit køb, da vi trækker lod blandt alle ordre.

Så god jagt! 😀

Mvh

Casper Pedersen – Indehaver

Oprydningssudsalget fortsætter med 50% på hoodies!

Ugens tilbud uge 6: Spar 25% på Nordic Basketball gear

Information om bytte og afsendelse omkring jul og nytår

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!