1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 499,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 8:30 – 15:30

5 ting du bør have i din basketball rygsæk

Hvad skal du pakke i den basketball rygsæk?

Du kender det sikkert. Du er på vej ud ad døren, og finder hurtigt lige dine basketball sko frem, og måske en dunk vand, ned i en pose, og så afsted.

Det er ikke velfærd for dig som basketball spiller. Du bør have styr på dine ting, så du får den bedst optakt til både træning og kamp. Vi har derfor fundet 5 ting frem du bør have i din basketball rygsæk når du skal ud af døren.

0) Basketball rygsæk

Har du ikke en basketball rygsæk så skal du naturligvis have anskaffet dig sådan en først 😀

Du kan se vores udvalg i Basketball tasker her.

1) Vanddunk

Den vigtigste ting at have i din basketball rygsæk er naturligvis en drikkedunk med vand. Det er fysisk umuligt at spille basketball uden at drikke vand. Husk for guds skyld at tage din brugte drikkedunk op når du kommer hjem fra træning, og få skyllet og vasket den godt. Så er den klar til næste gang. Derudover kan du med fordel huske at få fyldt den op med vand om morgenen på dage hvor du skal bruge den, og så komme den i køleskabet. Så har du dejligt koldt vand til kamp og træning.

2) Håndklæde

Det kan godt være, at du ikke tager bad i hallens faciliteter. Men derfor er det altid rart at have et håndklæde med, specielt hvis du sveder meget. Der er intet værre end at spille og sveden hagler af en. Derfor er et håndklæde godt at have ved hånden til træning.

3) Sportstape

Du kender det sikkert fra alle dine mange basketball træninger. Pludselig er uheldet ude, og en af dine holdkammerater får et slag på fingeren. Det gør afsindigt ondt, men i de fleste tilfælde er det heldigvis kun slaget, og man kan sagtens spille videre. Sportstape er derfor kanon at have med sig, så man altid kan tape fingeren sammen med fingeren ved siden af, så der i hvertfald ikke sker mere skade.

4) Basketball bold

I de smarte basketball rygsække kan du have din bold i et net bag på tasken. Det er virkelig smart, så du ikke skal mase bolden ned i rygsækkens store rum. Derfor skal du naturligvis også have en basketball bold med dig til træning. Det kunne jo være, at du kom lidt før de andre, eller blev der lidt ekstra efter træning. Så er det rart at kunne stå og skyde lidt, selvom klubbens bolde bliver låst inde.

5) Boldpumpe

Sidste og måske mest vigtige punkt, det er naturligvis en boldpumpe! En bold uden luft er lig med ingen basketball træning. Det er derfor alpha omega at have luft i sin bold.

Du kan stå mange mærkværdige steder og have brug for luft i en bold, og dine holdkammerater vil uden tvivl takke dig, hvis du er manden med luften.

Alt hvad du skal vide om julegaver 2022!

Black Friday er snart slut

September nyt fra Nordic Basketball

Velkommen til en ny udgave af Nordic Basketball

Vigtig info om levering i perioden 3. juni til 20. juni.

Nordic Basketball har indtaget Les Deux!

Sådan bliver du en bedre basketballspiller

6 år med Nordic Basketball

Nordic Basketballs Januar Udsalg er skud i gang!